KNX Development Header
KNX Development Header

Iedereen mee met de #KNXTrain

KNX Training als sleutel voor jouw succes!

De interactieve #KNXTrain en zijn wagons rijden de wereld rond om de voordelen van KNX Training te promoten. Het team op de #KNXTrain bestaat uit de KNX Associatie, KNX-opleidingscentra, nationale KNX-groepen en andere leden van de KNX-community, en ze staan allemaal klaar om je te verwelkomen.

Klik op de wagons om te ontdekken welke voordelen ze voor je in petto hebben

Wat kun je verwachten en welke voordelen haal je eruit?

  • Verruim je horizon: Training is essentieel om de kwaliteit van je werk te verbeteren. Aan boord van de #KNXTrain leer je hoe je je kennis en vaardigheden kunt opkrikken.
  • Neem deel aan speciale activiteiten van de KNX Associatie: Bij de #KNXTrain horen verschillende voordelen, zoals gratis ETS-licenties, exclusieve webinars en toegang tot speciale events waarop je helemaal wordt ondergedompeld in de wereld van KNX.
  • Neem wereldwijd deel aan events georganiseerd door de KNX-community: Voor het eerst werken de KNX-opleidingscentra, nationale KNX-groepen, KNX-gebruikersclubs en andere leden van de community samen om ervaringen van industrie-experts te delen.
  • Verrassingen op komst: Als je dacht dat de trein al volledig was, heb je het mis! Hou deze pagina in de gaten om nieuwe verrassingen te ontdekken die je rit op de #KNXTrain nog onvergetelijker maken!

Wat je expertiseniveau ook is, of je nu een leverancier of elektricien bent: er zijn KNX-opleidingen voor iedereen – en er zijn verschillende leuke prijzen te winnen.