ETS Inside

Aktivera nästa nivå av komfort och enkelhet

Smarta hem med automation finns överallt idag. ETS Inside är KNX svar på denna växande trend. Nu kan du erbjuda alla fördelarna med den framgångsrika KNX standarden med en mobil applikation, lätt att förstå och du kan även låta dina kunder konfigurera vissa funktioner i installationen själva.

 
What is ETS inside?

Vad är ETS inside?

ETS Inside är en förenklad version   av ETS Professional som kan användas på befintliga eller nya KNX installationer. Konfigurera inställningarna från din - eller din kunds - läsplatta eller smartphone. Perfekt för små och medelstora anläggningar. ETS Inside erbjuder nästa steg i fastighetsautomation på ett stabilt och säkert sätt.

 

Vilka är fördelarna med ETS inside?

ETS Inside erbjuder det bästa av två världar; standarden KNX med säkerhet och stabilitet i kombination med ett intuitivt användargränssnitt som gör att fastighetsautomation blir betydligt enklare.

For me

För mig

Intuitiv uppbyggnad med de viktigaste funktionerna av ETS Professional för små och medelstora installationer. ETS Inside är KNX standard för smarta hem.

  • Inget behov av en ETS Professional-licens, ETS Inside programvaran är integrerad i  installationen.
  • Ett projekt byggs upp både snabbt och enkelt.
  • Kunders förväntningar kan förverkligas på ett helt nytt sätt.
For my customers

För min kund

ETS Inside ger dig som ansvarig el-installatör möjligheten att bestämma om slutanvändaren själv ska kunna komma åt och göra vissa justeringar i projektet.

  • Lätt att anpassa för slutanvändaren
  • Bekvämt och användarvänligt gränssnitt
  • Minskad ägandekostnad

 

Hur kommer jag igång?

Skaffa dig några KNX- produkter och se hur enkelt och bekvämt detta nya verktyg verkligen är. Produkternas funktioner och steg-för-steg-instruktioner hjälper dig att smidigt komma igång med ETS Inside.

Training & Support

Utbildning & Support

För att komma igång med KNX erbjuder KNX Association och flertalet partners ett brett utbud av utbildningar för att hjälpa dig att bredda din kunskap om programvaran ETS.

  • Lär dig mer om vår onlineutbildning och webinars
  • Lär dig mer om våra kurser
  • Lär dig LINK mer om vår support
 

Håll mig informerad

Håll dig uppdaterad med den senaste informationen och utveckling, liksom om nya produkter med ETS Inside.

 

FAQ's

Vad är skillnaden mellan ETS Professional och ETS Inside?

ETS Professional  riktar sig till personer med KNX erfarenhet eller som har gått en certifierad KNX kurs. ETS Professional innehåller samtliga funktioner som behövs för att konfigurera och programmera alla typer av KNX-funktioner i alla typer av projekt. ETS Inside är en förenklad version som  hanterar konfiguration och nedladdning av enklare KNX funktioner i små och medelstora projekt.

För vilken typ av projekt är ETS Inside lämplig för?

ETS Inside är lämplig för bostäder och små kommersiella installationer, t.ex. lägenheter, hus, små butiker, etc. som inte kräver ett stort antal enheter eller komplexitet.

Vad är nytt i ETS Inside jämfört med ETS Professional?

ETS Inside är ett unikt verktyg som gör det möjligt att konfigurera en KNX installation med en smartphone eller surfplatta.

Vad är mervärdet av ETS Inside för en systemintegratör?

Systemintegratören kan nu enkelt delegera vissa delar av anläggningen för konfiguration direkt till kunden. Detta ger kunden möjlighet att själv vidta smärre ändringar *. (* Funktion som är tillgänglig från 2: a halvåret 2017.