ETS Inside

Aktivera nästa nivå av comfort och enkelhet

Smarta hem med automation finns överallt idag. ETS Inside är KNX svar på denna växande trend. Nu kan du erbjuda alla fördelarna med den framgångsrika KNX standarden med en mobil applikation, lätt att förstå och du kan låta dina kunder konfigurera vissa funktioner i installationen själva.

 
What is ETS inside?

Vad är ETS inside?

ETS Inside är en liteversion av ETS Professional som idag körs på befintliga eller nya KNX installationer. Konfigurera inställningar från din - eller kundens - läsplatta eller smartphone . Perfekt för små och medelstora anläggningar. Nu erbjuder ETS Inside   nästa steg i hemautomationen på ett stabilt och säkert sätt.

 

Vilka är fördelarna med ETS inside?

ETS Inside erbjuder det bästa av två världar: standarden KNX med säkerhet och stabilitet i kombination med ett intuitivt användargränssnitt som gör hemautomation enkelt. Gör dina kunder till proffs  i sin KNX installation och frigör din egen tid till ditt företag och andra projekt. på ett säkert sätt.

For me

För mig

Intuitivt set-up med de viktigaste funktionerna av ETS Professional för små och medelstora installationer i en app. ETS Inside är KNX standard för smarta hem.

  • Inget behov av en ETS Professional-licens.Verktyget är integrerat i KNX installationen
  • Mindre justeringar i projektet
  • Kunders förväntningar förverkligas
For my customers

För min kund

ETS Inside erbjuder anpassning med  slutanvändarens fingertoppar . Små justeringar till konfigurationer kan göras omedelbart och utan krångel.

  • Lätt att anpassa
  • Bekvämt och användarvänligt gränssnitt
  • Minskad ägandekostnad

 

Hur kommer jag igång?

Skaffa dig KNX-appparater och se hur enkelt och bekvämt detta nya verktyg verkligen är. Produktfunktioner och steg-för-steg-instruktioner hjälpa dig att göra en smidig övergång till ETS Inside

Training & Support

Utbildning & Support

För att komma igång med KNX, erbjuder vi ett brett utbud av online och offline kurser för att hjälpa dig att få den kompetens som krävs för att installera och integrera ETS Inside för dina kunder

  • Lär dig mer om vår onlineutbildning och webinars
  • Lär dig mer om våra kurser
  • Lär dig LINK mer om vår support
 

Håll mig informerad

Håll dig uppdaterad med den senaste informationen och utveckling, liksom om nya produkter som fungerar med ETS Inside. .   

 

FAQ's

Vad är skillnaden mellan ETS Professional och ETS Inside?

ETS Professional (Dator) riktar sig till personer med KNX erfarenhet eller som har gått en certifierad KNX kurs. ETS Professional innehåller samtliga funktioner som behövs för att konfigurera och programmera alla typer av KNX-enheter. ETS Inside är en version som kan hantera konfiguration och nedladdning av enheter för mindre komplexa installationer (man kan inte använda plug-ins, eller gateways med komplexa funktioner).

För vilken typ av projekt är ETS Inside lämplig för?

ETS Inside är lämplig för bostäder och små kommersiella installationer, t.ex. lägenheter, hus, små butiker, etc., som inte kräver ett stort antal enheter eller komplexitet .

Vad är nytt i ETS Inside jämfört med ETS Professional?

Ett unikt verktyg som gör det möjligt att konfigurera KNX installationen med smartphone eller surfplatta

Vad är mervärdet av ETS Inside för en systemintegratör?

Systemintegratören kan nu enkelt delegera vissa delar av anläggningen för konfiguration direkt till kunden. Detta ger kunden möjlighet att själv vidta smärre ändringar *. (* Funktion som är tillgänglig från 2: a halvåret 2017.