27.04.2022   Nieuwe features voor de Jung Smart Visu Server

Nieuwe features voor de Jung Smart Visu Server


Jung optimaliseert de Smart Visu Server voortdurend. Regelmatige updates zorgen ervoor dat de Smart Visu Server altijd actueel blijft. Op dit moment heeft deze visualisatieserver drie nieuwe designweergaven op smartphone, tablet of touchscreen. Ook krijgt de gebruikersinterface een 1-bit statusweergave met tekst in plaats van pictogrammen en een verbeterde weergave in het navigatiegedeelte.

De drie nieuwe kleurweergaven zijn Midnightbleu, Glow en Nature. Midnightblue maakt indruk met koele tinten in combinatie met gele signaalkleuren. Het nieuwe ontwerp is bestemd voor ruimtes waar de visualisatie onopvallend elegant moet overkomen. De uitvoering Glow heeft een duidelijk opvallender karakter. De purperen kleurtonen en sterke contrasten trekken de aandacht naar de actieve elementen van SV-Home. Dit werkt vooral in ruimtes waarin de visualisatie een echte blikvanger moet zijn. De uitvoering Nature is synoniem voor harmonie en ontspanning. Dit discrete ontwerp past perfect bij een ruimte met rustige en zachte tinten.

Tekst in plaats van icoon

Naast de kleurweergaven biedt deze update ook twee nieuwe mogelijkheden voor de weergave van menu's en statusaanduiding. Voortaan kan men, dankzij de nieuwe 1-bit-statusweergave, tekst in plaats van een icoon weergeven. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om of een icoon te laten zien, of de tekst ‘aan/uit' te tonen.

Altijd de controle

Dankzij de Jung Smart Visu Server beschikt een slimme woning altijd over perfect licht, automatisch verwarmde woonruimtes en een hoger niveau aan veiligheid. Door de visualisatie van deze KNX-processen op een smartphone, tablet of touchscreen behoudt de bewoner daarover ook altijd de controle, waar hij of zij zich ook bevindt.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@stagobel.be, bellen met + 32 9 381 85 00 of kijken op www.jung.de/nl/5724/producten/techniek/knx-systeem/smart-visu-server/

Social share