24.08.2021   JUNG Smart Panel 8 met Smart Vision app als visualisatieoplossing voor KNX-systemen

JUNG Smart Panel 8 met Smart Vision app als visualisatieoplossing voor KNX-systemen


Het JUNG KNX Smart Panel 8 touchdisplay is de oplossing om zonder extra server een KNX-systeem te visualiseren. Of het nu op een centrale plek aan de wand is of decentraal via de tabelt of smartphone, het JUNG Smart Panel 8 biedt vele mogelijkheden om het KNX systeem intuïtief in het lokale netwerk te bedienen.

Dankzij de eenvoudige bediening en duidelijke visualisatie is het Smart Panel 8 ideaal om binnen elke Smart Home functies te creëren naar wens van de gebruiker. Wil de bewoner 's avonds automatisch de jaloezieën in de woonkamer naar beneden en de verlichting aangeschakeld? Geen probleem! Het Smart Panel 8 zorgt hiervoor en bespaart tegelijkertijd energie.

Voordelen Smart Panel 8

De Jung Smart Panel 8 zorgt zo voor comfortabeler wonen met intelligente KNX-techniek en bespaart tegelijkertijd energie door automatisering op basis van de behoeften van de bewoners. Het product beschikt over een aanwezigheidssimulatie, zodat de bewoners met een gerust hart op vakantie kunnen. De montage van Smart Panel 8 is daarnaast eenvoudig en kan op een standaard inbouwdoos of in bestaande inbouwbehuizing plaatsvinden.

JUNG Smart Vision app

De JUNG Smart Vision app is de app interface voor de visualisatie van KNX op het Smart Panel 8. Dankzij deze app voor de smartphone of tablet kunnen bewoners het JUNG Smart Panel 8 vanaf elke plaats in de woning of tuin in het lokaal netwerk bedienen en meldingen inzien. De app is geoptimaliseerd voor mobiele toestellen en ondersteunt zowel de horizontale als verticale oriëntatie. Maximum tien appgebruikers kunnen toegang tot het WLAN-netwerk krijgen om via de Smart Panel 8 onder andere de verlichting, zonwering, verwarming en muziek aan te sturen.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@stagobel.be, bellen met + 32 9 381 85 00 of kijken op www.stagobel.be.

Social share