26.03.2021   Gira tastsensor 3 geeft gebruiksgemak bij aansturing intelligente installaties


Gira presenteert de Gira tastsensor 3. Met deze tastsensor kunnen gebruikers de intelligente gebouwentechniek gemakkelijk met één druk op de knop aansturen. De Gira tastsensor 3 kan onder andere licht inschakelen en dimmen, jaloezieën omhoog en omlaag bewegen, lichtscènes opslaan.

De bediening van de tastsensor van Gira past zich aan op de bediening van de bewoners, waardoor de aansturing via de tastsensor altijd aansluiten bij zijn gebruiker(s). De Gira tastsensor 3 is in drie uitvoeringen verkrijgbaar: Basis, Komfort en Plus.

Basis- en Komfort-variant De Gira tastsensor 3 Basis maakt het mogelijk om de belangrijkste basisfuncties van intelligente gebouwentechniek aan te sturen. De Komfort-variant gaat een stapje verder en geeft gebruikers de mogelijkheid om ook de complexe functies uiterst eenvoudig te bedienen. Vergeleken met het basismodel biedt de Gira tastsensor 3 Komfort meer comfort bij de bediening door extra kenmerken, zoals driekleurige statusverlichting van de leds en een geïntegreerde temperatuursensor.

Plus-uitvoering De Plus-versie biedt de mogelijkheid de meest uiteenlopende functies van het KNX-systeem te bedienen en geeft via de geïntegreerde display een snel statusoverzicht van alle functies. Een ingebouwde temperatuurregelaar zorgt dat met de Plus-variant gemakkelijk de kamertemperatuur kan worden aangestuurd.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@gira.be, bellen met +32 0 474 534 041 of kijken op https://partner.gira.com/nlNL/systeme/knx-system/knx-produkte/bediengeraete/tastsensor3.html.

Social share