31.05.2022   EAE lanceert de Rosa Pictus: KNX-schakelaar en -thermostaat

EAE lanceert de Rosa Pictus: KNX-schakelaar en -thermostaat


EAE Technology voegt een nieuwe variant toe aan de Rosa familie, namelijk de Rosa Pictus. Deze serie schakelaars en thermostaaten is afgewerkt met een gelakt metalen oppervlak en is beschikbaar in vijf kleuren: parel wit, licht- en donker grijs, brons en antraciet. De schakelaar is touch-gevoelig waardoor bedienen met één enkele aanraking mogelijk is. Daarbij kan men kiezen tussen 1, 2, 4 of 6 druktoetsen in functie van het aantal lichtkringen per kamer. Deze schakelaar is voorzien van status-LED's met nachtmodus.

Schakelaar met temperatuurmeting

De Rosa Pictus heeft eveneens een ingebouwde temperatuur-, vochtigheids- en dauwpuntsensor. Hiermee kan men de verwarming en ventilatie vanuit één enkel apparaat aansturen. Bovendien kan men de verlichting schakelen of dimmen, rolluiken besturen en sferen oproepen. Verder werken deze knoppen met korte, lange, dubbele en driedubbele aanrakingen. Niet onbelangrijk is het feit dat deze schakelaar is voorzien van logische bouwstenen.

Pictus thermostaat

De EAE thermostaat is zoals de schakelaar beschikbaar in vijf kleuren en bevat 2 of 4 druktoetsen. Aan de hand van een interne temperatuursensor (°C/°F) en thermostaat met PI-regelaar, kan men eenvoudig het klimaat regelen via een digitale LCD. Daarbij kan men de ventilatorsnelheid in drie standen regelen of kiezen voor de automatische stand. De druktoetsen kunnen onafhankelijk worden geprogrammeerd voor verschillende functies zoals: schakelen, dimmen, rolluik/jaloeziebesturing, waarde en prioriteitstoekenning & scènes.

Personaliseer de Rosa Pictus

Omdat Rosa Pictus tot wel zes drukknoppen kan bevatten, is het niet altijd even gemakkelijk om de functie achter elke toets te kennen. Personaliseer deze knoppen daarom aan de hand van subtiel afgewerkte en duidelijke iconen.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@vecolux.be, bellen met +32 71 590 039 of kijken op https://ecatalog.vecolux.be/shop?&search=EAE%20Rosa%20Pictus

Social share