16.09.2022   Seminar OFERTARE & CONTRACTARE

Seminar OFERTARE & CONTRACTARE

Asociatia KNX ROMANIA cu sprijinul Academia de Instalatii va invita la seminarul Ofertare si Contractare destinat instalatorilor si integratorilor KNX. Departamentul de Oferatre are rol esențial în planificarea, dezvoltarea și contractare a proiectelor, iar o propunere bine întocmită conduce mai departe la realizarea competitivă a procesului de ofertare cu șanse importante de Contractare si cu o bună eficientă în Derulare.

Cele 3 puncte de mai sus merg "mână în mână" și noi suntem convinși că împreună reprezintă cheia succesului. Înțelegerea funcționalității fiecărui sistem in parte este instrumentul care conduce către o bună colaborare intre părțile responsabile, iar acest lucru se traduce în comunicare eficientă și orientare către rezultat! În cadrul seminarului vom învață și aprofunda: - ce înseamnă o cerere de ofertă, cum confirmăm primirea și cum ne exprimăm interesul; - pașii prin care creăm relația cu potențialul Client - Te Știu - Te Plac - Am Încredere! - cum să edificăm nevoile și cât de importantă este această etapă în procesul de ofertare; - cum să întocmim oferte care vând; - care sunt principalele componente/capitole pe care o ofertă trebuie să le conțină; - cum prezentăm Avantajele și Beneficiile dar și care este diferența dintre cele două; - Tipuri de Contracte, Condiții, Termene și Riscuri; - Prezentarea si Sustinerea Ofertei in fata Clientului;

1. Procesul de Contractare: ✓ Edificare nevoi Client; ✓ Identificare etape Proces Ofertare; ✓ Cum întocmim oferta Economică; ✓ Cum întocmim oferta Tehnică; ✓ Prezentarea Ofertei către Client; ✓ Prezentarea Beneficilor; ✓ Prezentarea Avantajelor; ✓ Acordarea Discount-ului, când și cum îl Negociem;

2. Procesul de Ofertare: ✓ Tipuri de Contract; ✓ Articole de interes; Seminarul va fi sustinut de: Georgiana Soca, fondator Academia de Instalatii si co - fondator MHT Experience, cu o experiența de peste 14 ani în domeniu și lucrări ofertate și derulate precum: Upground - Boc Tower, Willbrook - Platinum Business and Convention Center; Federația Română de Baschet; Hotel Mercure; Park Inn by Radisson, Ikea Pallady, Coresi Brașov, Hotel Moxy by Marriott, Marmorosch, Autograph Collection by Marriott.

• Durata eveniment 1zi, 18 octombrie, orele: 9:00 -16:00
  • Adresa: Bd. Mihail Koglaniceanu 12, Bucuresti
  • Inscrieri in formular https://bit.ly/OfertareSiContractare
Taxa de participare pentru prezenta fizica 100 lei, participare GRATUITA pentru cei ONLINE.