Ziua KNX Timisoara 25-26 mai

25.05. - 26.05.2022 in Timisoara, Romania

Va invitam cu mare placere la Ziua KNX Timisoara in perioada 25-26 mai la Timisoara, prezenta fizica. Evenimentul este dedicat pentru crearea unui cadru permanent de comunicare dintre specialiștii si beneficiarii automatizărilor pentru clădiri, oferindu-vă oportunitatea să:

• purtați discuții despre KNX cu reprezentanții KNX ROMANIA și ai companiilor membre;
  • descoperiți beneficiile și oportunitățile pe care standardul KNX vi le oferă încă de la început;
  • fiți informați despre noutățile din domeniul automatizarilor pentru cladiri.

ZIUA 1 Conferinta 08:30 Înregistrare și o discuții la o cafea 09:00 Cuvânt de bun venit 09:05 Noutăți din lumea automatizarilor KNX 10:30 Pauză de cafea 11:00 Noutati: Aplicatii software romanesti ptr KNX 12:30 Prânz 13:30 De ce sa investesti in automatizari de cladiri la ansambluri rezidentiale? 14:30 Pauză de cafea 15:00 De ce sa investesti in automatizari de cladiri la hoteluri? 16:00 Despre KNX ROMANIA și comunitatea românească 16:45 Discuții libere și socializare 18:00 Închiderea evenimentului Participare gratuita!

ZIUA 2 Seminar HVAC 08:30 Înregistrare și o discuții la o cafea 09:00 Începerea cursului 10:30 Pauză de cafea 13:00 Prânz 14:00 Demonstrație practică a funcționării termostatelor: mod încălzire, mod răcire si mod încălzire + răcire Regulatorul proporțional-integral 16:00 Discuții libere și socializare 17:00 Închiderea evenimentului Cost participare Seminar 100 lei

• Durata eveniment 2 zile 25-26 mai intre orele: 9:00 -17:00
  • Adresa: Mercure Hotel, Bld. Cetatii Nr 10, Timisoara
  • Inscrieri la
  • ZIUA 1

-ZIUA 2 - Seminar HVAC

Taxa de participare pentru Seminarul de HVAC , pentru cei ce nu sunt inca membri ai "KNX ROMANIA" : 100 lei.