Ziua KNX Timisoara 20-21 octombrie

08.09. - 09.09.2020 in Timisoara, Romania

Va invitam cu mare placere la Ziua KNX Timisoara in perioada 20-21 octombrie la Timisoara - online si onsite (fizic). Evenimentul este dedicat pentru crearea unui cadru permanent de comunicare dintre specialiștii si beneficiarii automatizărilor pentru clădiri, oferindu-vă oportunitatea să:

• purtați discuții despre KNX cu reprezentanții KNX ROMANIA și ai companiilor membre;
  • descoperiți beneficiile și oportunitățile pe care standardul KNX vi le oferă încă de la început;
  • fiți informați despre noutățile din domeniul automatizarilor pentru cladiri.

ZIUA 1 Conferinta 08:00 Înregistrare și o discuții la o cafea 09:00 Cuvânt de bun venit 09:05 Noutăți din lumea automatizarilor KNX 10:30 Pauză de cafea 11:00 Noutati: Aplicatii software romanesti ptr KNX 12:30 Prânz 13:30 De ce sa investesti in automatizari de cladiri la ansambluri rezidentiale? 14:30 Pauză de cafea 15:00 De ce sa investesti in automatizari de cladiri la hoteluri? 16:00 Despre KNX ROMANIA și comunitatea românească Tombolă (licente ETS, curs Certificare KNX și alte premii surpriză) 16:45 Discuții libere și socializare 18:00 Închiderea evenimentului

ZIUA 2 Seminar HVAC 08:30 Înregistrare și o discuții la o cafea 09:00 Începerea cursului 10:30 Pauză de cafea 13:00 Prânz 14:00 Demonstrație practică a funcționării termostatelor: mod încălzire, mod răcire si mod încălzire + răcire Regulatorul proporțional-integral 16:00 Discuții libere și socializare 17:00 Închiderea evenimentului Cost participare Seminar 100 lei

Seminarul se desfasoara online prin aplicatia Microsoft Teams si fizic (participarea fizica se desfasoara cu un numar limitat de persoane).

• Durata eveniment 2 zile 8-9 septembrie intre orele: 9:00 -17:00
  • Adresa: Mercure Hotel, Bld. Cetatii Nr 10, Timisoara
  • Inscrieri la info@knx.ro. sau in formular https://forms.gle/tbKSz9G1xTaL9seU8
Taxa de participare pentru Seminarul de HVAC , pentru cei ce nu sunt inca membri ai "KNX ROMANIA" : 100 lei.