En lösning som många redan litar på, nu enklare än någonsin

ETS Inside levererar 27 års KNX erfarenhet och sina branschledande standarder ännu närmare slutanvändarens fingertoppar. Baserat på grunderna i ETS Professional möjliggör denna nya programvara fastighetsautomation för alla små och medelstora projekt.

More about ETS Inside

Mer om ETS Inside

ETS Inside är en programvara från KNX Association som gör att du och dina kunder helt kan anpassa funktionerna i deras hem. Det kan röra sig om belysning, solskydd, värme och kyla eller säkerhet med mera, är ETS Inside redo för allt.

ETS Inside bygger på ETS Professional och styrs av en app som kan nås genom en dator, surfplatta eller en smartphone i en helt säker datamiljö.

 

Hur fungerar ETS Inside?

Genom att komplettera en ny eller befintlig KNX installation med en mini-PC som har ETS Inside installerat kan man via exempelvis via ett USB-gränssnitt komma åt alla funktioner och konfigurera anläggningen från en smartphone eller surfplatta.

Vad behövs ?

  • En befintlig eller en ny KNX Installation
  • En ETS Inside kompatibel mini-PC
  • En ETS Inside licens
How does ETS Inside work?
 
 

Användbara dokument

Broschyrerna nedan hjälper dig att komma igång med ETS Inside.   

FAQ's

Vilka apparater fungerar med ETS Inside?

Alla KNX apparater som inte kräver en speciell plug-in-programvara kan konfigureras.  Alla dessa produkter hittas väldigt enkelt i programmets online-katalog.

Vad är det maximala antalet apparater för ett ETS Inside projekt?

Ett ETS Insideprojekt kan maximalt innehålla 255 KNX apparater.

Kan jag installera ETS Inside på min PC?

Ja! Det är möjligt att installera ETS Inside på en vanlig PC, eller en mini-pc så länge operativsystemet är Windows 10.

Vilken produkt ska jag använda för att ansluta ETS Inside med installationen?

Man kan använda KNX/IP-gränssnitt, KNX/IP-routrar, KNX/USB-gränssnitt. För att kunna använda KNX/USB-gränssnitt, måste enheten med den installerade ETS Inside programvaran   minst ha två USB-portar tillgängliga. En för donglen och en   för anslutningen till själva installationen.

Är det nödvändigt att ha en internet-anslutning för att mitt projekt med ETS Inside ska fungera?

Nej, en konstant internetanslutning inte nödvändig. Man behöver bara internetanslutning för att exempelvis hämta en uppdatering på programvaran av ETS Inside.