Soluţia în care aveţi deja încredere este mai convenabilă ca oricând

ETS Inside pune la dispoziţia utilizatorului final 26 de ani de experienţă KNX şi de standarde lider în domeniu. Pe baza performanţelor înalte ale ETS Professional, asigură acum o automatizare reală a caselor, aşteptată de proprietarii moderni

More about ETS Inside

Mai multe despre ETS Inside

ETS Inside este un software oficial al Asociaţiei KNX, care vă permite dvs. şi clienţilor dvs. să personalizaţi în totalitate caracteristicile din casele acestora. Indiferent dacă este vorba despre automatizarea sistemelor pentru iluminare, obloane, încălzire şi răcire sau chiar pentru securitatea casei, ETS Inside este pregătit pentru toate aceste opţiuni. 

Bazat pe liderul în domeniu ETS Professional, ETS Inside este controlat de o aplicaţie şi poate fi accesat de la un PC; o tabletă sa chiar un smartphone* din cadrul mediului nostru de maximă securitate.

 

Cum funcţionează ETS Inside?

Prin simpla adăugare a unui mini PC compatibil ETS Inside la orice instalaţie KNX nouă sau existentă prin USB sau KNXnetIP, o interfaţă prietenoasă cu utilizatorul - care rulează pe sisteme desktop, tablete şi smartphone-uri* - vă permite dvs. şi clienţilor dvs. să configuraţi sistemele KNX în funcţie de specificaţiile exacte dorite.  Ce vă trebuie?

  • Instalaţie KNX nouă sau existentă
  • Mini PC compatibil ETS Inside 
  • Licenţă validă ETS Inside 

* disponibil în două jumătate a lui 2017

How does ETS Inside work?
 
 

Documente utile

Iniţierea în utilizarea ETS Inside nu a fost niciodată mai simplă, datorită acestor broşuri informative utile.

Întrebări frecvente

Care sunt dispozitivele compatibile cu ETS Inside?

Toate dispozitivele KNX care nu necesită un modul plugin pot fi configurate.

Care este numărul maxim de aparate care pot fi configurate cu ETS Inside?

ETS Inside poate crea şi configura proiecte pentru cel mult 255 de aparate KNX.

Pot instala ETS Inside pe PC-ul meu?

Da! Acesta poate fi instalat pe un PC normal, dar şi pe un mini PC cu Windows 10 instalat şi conectivitate la magistrala KNX (consultaţi cerinţele în prealabil).

Ce produs utilizez pentru a conecta ETS Inside cu instalaţia?

Interfeţe KNX/IP, routere KNX/IP, interfeţe KNX/USB. Pentru a putea utiliza o interfaţă KNX/USB, aparatul cu versiunea ETS Inside Server instalată trebuie să dispună de cel puţin două porturi USB: unul pentru cheia hardware de licenţiere şi altul pentru conexiunea cu instalaţia.

Mai multe întrebări frecvente pot fi găsite la http://support.knx.org