ETS Inside

Treceţi la nivelul următor de control şi simplitate

Automatizarea inteligentă a caselor este omniprezentă. ETS Inside este răspunsul KNX la această tendinţă în dezvoltare. Acum, puteţi oferi toate beneficiile standardului KNX de succes într-o aplicaţie mobilă, uşor de înţeles, care permite clienţilor dvs. să configureze personal instalarea.

 
What is ETS inside?

Ce este ETS Inside?

ETS Inside este versiunea de nivel iniţiere a cunoscutului ETS Professional, care rulează pe orice instalaţie KNX nouă sau existentă. Configuraţi setările din tableta sau smartphone-ul* dvs. sau al clientului dvs. Perfect pentru instalaţiile de dimensiuni mici şi medii, ETS Inside oferă pasul următor în materie de automatizări pentru case, într-o manieră stabilă şi sigură.

* disponibil în două jumătate a lui 2017

 

Care sunt beneficiile ETS Inside?

ETS Inside oferă toate avantajele din cele două domenii: Securitate şi stabilitate KNX de nivel industrial, combinată cu o interfaţă utilizator intuitivă, care permite o automatizare a casei fără probleme. Aşezaţi-vă clienţii la tabloul de comandă al propriei lor instalaţii KNX şi eliberaţi-vă timp pentru ceea ce este cu adevărat important pentru activitatea dvs.

For me

Pentru mine

  Configurare intuitivă cu ajutorul unei aplicaţii care include cele mai importante caracteristici ale ETS Professional, destinata pentru instalaţii KNX de dimensiuni mici şi medii. ETS Inside aduce cunoscutul standard KNX în era caselor inteligente
  • Nu necesită licenţă ETS Professional. Instrumentul este integrat în instalaţia KNX propriu-zisă
  • Număr redus de intervenţii de mică anvergură
  • Depăşiţi aşteptările clienţilor dvs.
For my customers

Pentru clienţii mei

  ETS Inside pune personalizarea la îndemâna utilizatorului final. Micile modificări ale configuraţiei pot fi efectuate instantaneu, fără intervenţia dvs.
  • Personalizare nelimitată
  • Interfaţă confortabilă şi prietenoasă cu utilizatorul Cost redus de proprietate 
 

Cum încep?

Procuraţi-vă dispozitive KNX şi vedeţi cât de uşor şi convenabil de utilizat este acest nou instrument. Ghidurile de produs şi instrucţiunile pas cu pas vă ajută să realizaţi o tranziţie lină către ETS Inside.

Training & Support

Instruire şi asistenţă

  Aşa cum v-a obişnuit KNX, oferim o largă diversitate de resurse online şi offline pentru a vă ajuta să beneficiaţi de experienţa necesară pentru instalarea şi integrarea ETS Inside pentru clienţii dvs.
  • Aflaţi mai multe despre instruirea şi seminariile noastre online
  • Aflaţi mai multe despre cursurile noastre
  • Aflaţi mai multe despre asistenţa pe care o oferim
 

Ţineţi-mă la curent

Fiţi informat cu privire la cele mai recente informaţii şi evenimente, precum şi despre noile produse compatibile cu ETS Inside.  

 

Întrebări frecvente

Care este diferenţa dintre ETS Professional şi ETS Inside?

ETS Professional (Desktop) se adresează persoanelor cu experienţă KNX sau celor care doresc să ia parte la un curs certificat KNX. ETS include întreaga gamă de funcţii necesare pentru configurarea şi programarea fiecărui tip de aparat KNX. ETS Inside este o versiune capabilă să efectueze configurarea şi descărcarea aparatelor pentru instalaţii mai puţin complexe (respectiv, fără module plugin sau gateway-uri cu funcţionalităţi complexe).

Care sunt tipurile de proiecte pentru care este adecvat ETS Inside?

ETS Inside este adecvat pentru instalaţii rezidenţiale şi comerciale de mici dimensiuni, de ex., apartamente, case, magazine mici etc., care nu necesită un număr mare de dispozitive sau o complexitate ridicată.

Ce aduce nou ETS Inside comparativ cu ETS Professional?

În afara unicităţii instrumentului, acesta are un caracter revoluţionar mai ales deoarece face posibilă configurarea instalaţiilor KNX de la un smartphone sau o tabletă.

Care este valoare adăugată a ETS Inside pentru un integrator de sisteme?

Integratorul de sistem are acum posibilitatea de a delega cu uşurinţă, direct către client, părţi din procesul de configurare a instalaţiei. Aceasta permite clientului să efectueze personal modificări minore*. (*caracteristică disponibilă din a doua jumătate a anului 2017)

Mai multe întrebări frecvente pot fi găsite la http://support.knx.org