De vertrouwde oplossing nu handiger dan ooit

ETS Inside brengt 26 jaar KNX-ervaring met toonaangevende industriële normen binnen handbereik van de eindgebruiker. Gebaseerd op ETS Professional’s hoge prestatieniveau biedt het de echte domotica die de hedendaagse woningeigenaar verwacht.

basalte switch

Meer over ETS Inside

ETS Inside is een officiële softwaretool van KNX Association die het voor u en uw klanten mogelijk maakt functies in hun woning volledig op hun wensen in te stellen. Of het nu gaat om het automatiseren van verlichting, zonwering, verwarming en koeling of zelfs beveiliging, ETS Inside is er klaar voor.

ETS Inside is gebaseerd op het toonaangevende ETS Professional en wordt bestuurd via een app die kan worden geïnstalleerd op een tablet of een smartphone* binnen onze meest veilige omgeving.

 

Hoe werkt ETS Inside?

Door het simpelweg toevoegen van ETS Inside via een USB of KNXnetIP op een compatible MiniPC aan gelijk welke nieuwe KNX installatie, ontstaat een gebruiksvriendelijke interface die draait op desktop, tablet of smartphone*. Zo kunt u of uw klant het KNX-systeem volgens elke gewenste specificatie inregelen. 

Wat heb je nodig?

  • Een bestaande of nieuwe KNX-installatie
  • Een ETS Inside compatible MiniPC
  • Een geldige ETS Inside licentie

*in mei 2018 beschikbaar

How does ETS Inside work?
 
 

Nuttige documenten

Aan de slag gaan met ETS Inside was nog nooit zo eenvoudig met deze nuttige brochures.

 

Veel gestelde vragen

Welke apparaten zijn compatible met ETS Inside?

Alle KNX apparaten die geen plug-in vereisen kunnen worden geconfigureerd.

Wat is het maximum aantal apparaten dat met ETS Inside kan worden geconfigureerd?

ETS Inside kan projecten maken en configureren tot 255 KNX-componenten.

Kan ik ETS Inside op mijn PC installeren?

Ja! Het is mogelijk om het op een gewone PC te installeren, maar ook op een MiniPC met Windows 10 erop geïnstalleerd en KNX bus connectiviteit (zie vereisten).

Welk product gebruik ik om ETS Inside te verbinden met de installatie?

KNX/IP interfaces, KNX/IP routers, KNX/USB interfaces. Om een KNX/USB interface te kunnen gebruiken, heeft het component waarop de ETS Inside Server versie geïnstalleerd is, minimaal twee beschikbare USB-uitgangen nodig: één voor de licentie dongle en de andere voor de verbinding met de installatie.

Meer FAQs vindt u op http://support.knx.org