ETS Inside

Schakel over naar het volgende niveau van comfort en eenvoud

Overal om ons heen vinden we tegenwoordig slimme woningautomatisering. ETS Inside is het antwoord van KNX op deze groeiende trend. Nu kunt u alle voordelen van de succesvolle KNX-standaard aanbieden in een mobiele applicatie, eenvoudig te begrijpen zodat uw klanten zelf de installatie kunnen configureren.

 
basalte switch

Wat is ETS Inside?

ETS Inside is de instapversie van uw vertrouwde ETS Professional die kan draaien op elke bestaande of nieuwe KNX-installatie. Instellingen configureren vanaf uw tablet of smartphone*, of die van uw klant. Perfect voor kleine en middelgrote installaties; ETS Inside biedt op een stabiele en veilige manier de volgende stap in woningautomatisering.

*in mei 2018 beschikbaar

 

Wat zijn de voordelen van ETS Inside?

ETS Inside biedt het beste van twee werelden: Industriële standaard van KNX voor veiligheid en stabiliteit gecombineerd met een intuïtieve gebruikersinterface die een soepele woningautomatisering mogelijk maakt. Zet uw klanten in de bestuurdersstoel van hun eigen KNX-installatie en maak uw tijd vrij voor de werkelijke doelstelling van uw bedrijf.

For me

Voor mij

Intuïtieve set-up met de belangrijkste functies van ETS Professional voor  kleine en middelgrote installaties in een app. ETS Inside brengt de vertrouwde KNX standaard naar het tijdperk van de slimme woning.

  • Geen ETS Professional licentie nodig. De tool is geïntegreerd in de KNX-installatie.
  • Minder vaak kleine aanpassingen nodig
  • Overstijgt de verwachtingen van uw klanten
For my customers

Voor mijn Klanten

ETS Inside brengt maatwerk binnen handbereik bij de eindgebruiker. Kleine aanpassingen aan configuraties kunnen direct en zonder uw tussenkomst worden gedaan.

  • Eindeloze personalisatie
  • Handige en gebruiksvriendelijke interface
  • Lagere kosten voor de eigenaar
 

Hoe ga ik te werk?

Schaf de KNX-componenten aan en ondervind hoe makkelijk en handig dit nieuwe gereedschap is. Productbeschrijvingen en stap-voor-stap instructies helpen u bij een soepele overgang naar ETS Inside.

Training & Support

Training en ondersteuning

Zoals u intussen gewend bent van KNX, bieden wij een breed scala aan online en offline middelen. Hiermee bieden wij u de expertise die nodig is om ETS Inside te installeren en te integreren bij uw klanten.

  • Meer over online trainingen en webinars
  • Meer over onze cursussen
  • Meer over onze ondersteuning
  •  

 

Houd mij op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze nieuwste ontwikkelingen en informatie, evenals over nieuwe producten geschikt voor ETS Inside.

Veel gestelde vragen:

Wat is het verschil tussen ETS Professional en ETS Inside?

ETS Professional (desktop) richt zich op mensen met KNX ervaring of zij die deel willen nemen aan een gecertificeerde KNX cursus. ETS Professional bevat de gehele range van functies die nodig zijn om elk type KNX component te configureren en te programmeren. ETS Inside is een versie die geschikt is voor het verwerken van configuraties en downloads van componenten voor minder complexe installaties. (d.w.z. geen plug-ins of gateways met complexe functionaliteit)

Voor welk type projecten is ETS Inside geschikt?

ETS Inside is geschikt voor woningen en kleine commerciële installaties, zoals bijvoorbeeld appartementen, huizen, kleine winkels, etc., die geen grote hoeveelheid componenten en ingewikkelde functies behoeven.

Wat is er nieuw aan ETS Inside vergeleken met ETS Professional?

Naast het feit dat het uniek is, is het vooral revolutionair omdat het de configuratie van KNX installaties mogelijk maakt middels een tablet of smartphone.

Wat is de toegevoegde waarde van ETS Inside voor een systeem integrator?

De systeem integrator kan nu gemakkelijk onderdelen van de configuratie aan de klant overlaten. Dit heeft als voordeel voor de klant dat hij kleine persoonlijke instellingen kan doorvoeren. (deze functionaliteit is beschikbaar vanaf tweede helft 2017)

Meer FAQs vindt u op http://support.knx.org