Η λύση την οποία εμπιστεύεστε περισσότερο άνετη από ποτέ

Το ETS Inside θέτει τα 26 χρόνια εμπειρίας του KNX, του οδηγού των προτύπων της βιομηχανίας στα διάθεση του τελικού χρήστη. Με βάση την υψηλή απόδοση του ETS Professional παρέχει τώρα αληθινό οικιακό αυτοματισμό τον οποίο αναμένουν οι ιδιοκτήτες των σημερινών οικιών.

More about ETS Inside

Περισσότερα για το ETS Inside

Το ETS Inside είναι το επίσημο λογισμικό εργαλείο από την KNX Association , που επιτρέπει σε εσάς και τους πελάτες σας να προσαρμόσετε πλήρως τα χαρακτηριστικά στις οικίες τους. Είτε πρόκειται για την αυτοματοποίηση των συστημάτων φωτισμού, σκίασης, θέρμανσης και ψύξης ή ακόμα και των συστημάτων ασφαλείας, το ETS Inside είναι έτοιμο για όλα αυτά.

Αξιοποιώντας το κορυφαίο ETS Professional , το ETS Inside ελέγχεται από μια εφαρμογή η οποία μπορεί λειτουργήσει σε έναν Η/Υ, tablet ή ακόμα και σε ένα έξυπνο τηλέφωνο στο πιο ασφαλές περιβάλλον μας.

 

Πώς δουλεύει το ETS Inside;

Απλά προσθέστε ένα συμβατό με το ETS Inside Η/Υ σε οποιαδήποτε υπάρχουσα ή νέα εγκατάσταση KNX μέσω USB ή KNXnetIP, ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον – το οποίο τρέχει σε σταθερούς και φορητούς υπολογιστές, tablets και smartphones* – και επιτρέπει εσάς και τους πελάτες σας να εγκαθιστούν συστήματα KNX σύμφωνα με τις ακριβείς επιθυμητές προδιαγραφές.

Τι χρειάζεστε;

  • Υπάρχουσα ή νέα εγκατάσταση KNX
  • Συμβατός mini Η/Υ ETS Inside
  • Έγκυρη άδεια ETS Inside

*διαθέσιμο από το 2 ο εξάμηνο του 2017

How does ETS Inside work?
 
 

Χρήσιμα έγγραφα

Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να ξεκινήσετε με το ETS Inside με αυτά τα χρήσιμα φυλλάδια πληροφοριών.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιες συσκευές είναι συμβατές με το ETS Inside;

Όλες οι συσκευές KNX οι οποίες δεν απαιτούν ένα πρόσθετο plug - in για να διαμορφωθούν.

Ποιος είναι ο μέγιστος αριθμός που μπορούν να διαμορφωθούν με το ETS Inside;

Με το ETS Inside μπορείτε να δημιουργήσετε και να διαμορφώσετε έργα τα οποία έχουν μέχρι 255 συσκευές KNX .

Μπορώ να εγκαταστήσω το ETS Inside στον υπολογιστή μου;

Ναι! Είναι δυνατό να το εγκαταστήσετε σε ένα κανονικό Η/Υ, καθώς επίσης και σε έναν mini H / Y με εγκατεστημένα Windows 10 και συνδεσιμότητα KNX (δείτε πρώτα τις απαιτήσεις). 

Ποιο προϊόν πρέπει να χρησιμοποιήσω για να συνδέσω το ETS Inside με την εγκατάσταση;

Θύρες επικοινωνίας KNX / IP , KNX / IP Routers , θύρες επικοινωνίας KNX / USB . Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε μία θύρα επικοινωνίας KNX / USB , ο υπολογιστής στον οποίο είναι εγκατεστημένος ο ETS Inside Server πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο θύρες USB διαθέσιμες: μία για το dongle αδειοδότησης και άλλη μία για τη σύνδεση με την εγκατάσταση.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο http://support.knx.org