win ETS Inside

Til lanceringen af ETS Inside vil hele miljøet omkring KNX fejre dagen med begivenheder relateret til KNX over hele verden under Måneden til fejring af ETS Inside i marts. Du kan et fuldt overblik over alle begivenheder og tilmelde dig her .

Måneden til fejring af ETS Inside bliver noget helt særligt! KNX vil fejre den ved at uddele masser af præmier, både til begivenhederne og via et online KNX-lotterispil .

 

Vind et GRATIS ETS Inside inklusive mini-PC og endnu flere præmier

Fra 15. til 28. februar 2017 kan spille du med i KNX-lotterispillet. Her kan du få en lodseddel med et nummer, efter du har udfyldt dine oplysninger, som giver dig chance for at vinde et af de 10 GRATIS ETS Inside-licenser inklusive mini-PC. Derudover vil alle de første 1000 kunder, som spiller lotterispillet om ETS Inside få et særligt gavekort: Rabat på 100 EUR ved køb af en ETS Inside-licens.

 

Få større chancer ved at dele det på de sociale medier

Vil du gerne have bedre chancer for at vinde en af disse flotte præmier? Efter du har modtaget lodsedlen med dit nummer, vil du have chance for at dele konkurrencen på Facebook og Twitter. Hvis du gør det, vil du få 2 ekstra lodsedler.

Spil nu!

Held og lykke med at vinde KNX-lotteriet