ETS Inside

Gå i gang med det næste niveau af komfort og enkelhed

I dag finder man smart automatisering af boliger alle vegne. ETS Inside er KNX’s svar på denne voksende tendens. Nu kan du tilbyde alle fordele ved den succesfulde KNX-standard i en mobil applikation, som er nem at forstå og gør dine kunder i stand til selv at konfigurere installationen.

 
What is ETS inside?

Hvad er ETS Inside?

ETS Inside er versionen på første niveau af det pålidelige ETS Professional, som kører på alle eksisterende eller nye KNX-installationer. Konfigurer indstillinger fra din - eller din kundes - tablet eller smartphone*. ETS Inside er perfekt til små og middelstore installationer og tilbyder det næste trin inden for automatisering af boliger på en stabil og sikker måde.

*tilgængelig fra 2. halvdel af 2017

 

Hvad er fordelene ved ETS Inside?

ETS Inside tilbyder det bedste af to verdener: Industristandarden når det gælder KNX-sikkerhed og stabilitet kombineret med en intuitiv brugerflade, som giver problemfri automatisering af boligen. Anbring dine kunder i førersædet for deres KNX-installation og få mere tid til det, som virkelig driver din virksomhed.

For me

For mig

Intuitiv opsætning med de vigtigste funktioner fra ETS Professional til små & middelstore installationer i en app. ETS Inside bringer den pålidelige KNX-standard ind i boliger med smart automatisering.

  • Intet behov for licens til ETS Professional. Værktøjet er integreret i den eksisterende KNX-installation
  • Reduceret antal af mindre indgreb
  • Overgå dine kunders forventninger

For my customers

For mine kunder

ETS Inside giver slutbrugeren mulighed for at tilpasse det selv. Små justeringer af konfigurationen kan nemt gøres, uden du behøver at gøre noget.

  • Tilpasning præcis som passer bedst
  • Praktisk & brugervenlig brugerflade
  • Færre omkostninger for ejeren

 

Hvordan gør jeg det?

Få dig nogle KNX-enheder og se, hvor nemt og praktisk dette nye værktøj er. Produktguider og trin-for-trin instruktioner hjælper dig til foretage en problemfri overgang til ETS Inside.

Training & Support

Træning & support

Som du kan forvente fra KNX, så tilbyder vi forskellige ressourcer både online og offline, som kan hjælpe dig til at få den ekspertise, du har brug for, for at kunne installere og integrere ETS Inside for dine kunder.

  • Lær mere om vores online træning og webinarer
  • Lær mere om vores kurser
  • Lær mere om vores support
 

Hold mig informeret

Hold dig opdateret med de seneste informationer og udviklinger, samt oplysninger om vores nye produkter, som fungerer sammen med ETS Inside.

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er forskellen mellem ETS Professional og ETS Inside?

ETS Professional (Desktop) henvender sig til personer med erfaring i KNX, eller folk som er villige til deltage i et certificeret KNX-kursus. ETS Professional omfatter det komplette udvalg af funktioner, som er nødvendigt til konfiguration og programmering af alle typer KNX-enheder. ETS Inside er en version, som kan håndtere konfiguration og downloads af enheder til mindre komplekse installationer (f.eks. uden plug-ins, eller gateways med kompleks funktionalitet).

Hvilke typer projekter er ETS Inside passende til?

ETS Inside er passende til installationer i boliger og mindre kommercielle bygninger, f.eks. lejligheder, huse, mindre butikker etc., som ikke kræver et større antal enheder eller stor kompleksitet.

Hvad er nyt ved ETS Inside sammenlignet med ETS Professional?

Ud over at værktøjet er unikt, er det hovedsageligt revolutionerende, fordi det gør det muligt at konfigurere KNX-installationer med en smartphone eller tablet.

Hvad er den ekstra værdi ved ETS Inside for en systemintegrator?

Nu kan systemintegratoren nemt uddelegere dele af installationens konfiguration direkte til kunden. På den måde kan kunden selv nemt foretage mindre ændringer*. (*funktion tilgængelige fra 2. halvdel af 2017.)

Flere ofte stillede spørgsmål kan findes på adressen http://support.knx.org