19.09.2022   Woon de KNX Award-uitreiking bij en maak kans op mooie prijzen

Woon de KNX Award-uitreiking bij en maak kans op mooie prijzen


Op donderdagmiddag 27 september maakt KNX Association de winnaars bekend van de 14de editie van de internationale KNX Award. Deze ceremonie vindt plaats online. Vertegenwoordigers van het wereldwijde KNX-netwerk presenteren de genomineerde projecten en maken uiteindelijk de winnaars van de verschillende categorieën bekend. Het event start om 17.30 uur.

Wie het online event live meekijkt, maakt bovendien kans op mooie prijzen. Daarvoor is het belangrijk om je vooraf aan te melden via de speciale website Hopin. Klik op de volgende link en schrijf je in: https://hopin.com/events/knx-awards-2022 Heb je via Hopin ingeschreven, dan maak je kans op het volgende: * Deelname aan een loterij voor ETS6 Professional Cloud-licenties. * Speciale prijzen als je deelneemt aan het kiezen van de People's Choice Award.

Bijzondere projecten De KNX Awards zijn een beloning voor de meest innovatieve KNX-projecten in woning- en gebouwautomatisering wereldwijd. Het zijn projecten die zich onderscheiden door slimme, technische innovaties. Maak dit event online mee, en voel jezelf onderdeel van het wereldwijde KNX-netwerk en de onthulling van 's werelds meest inspirerende projecten!

13 categorieën Er zijn 13 categorieën te onderscheiden, voor smart home en smart building projecten in verschillende regio's, maar ook de speciale categorieën Energie-efficiëntie, Innovatie, Publiciteit, Speciaal, Onderwijs, People's Choice en Beste KNX-product. Naast de deelname via de website Hopin, is het event ook te bekijken via Youtube Live, via de onderstaande link: Ab4ucn9hPBA

Social share