20.12.2021   JUNG stopcontacten met USB-poorten te combineren met KNX

JUNG stopcontacten met USB-poorten te combineren met KNX


De nieuwe JUNG stopcontacten ‘Made in Germany' beschikken over geïntegreerde USB-poorten. Via deze aansluitingen kan de gebruiker elke batterij van smartphones of tablets eenvoudiger en snel opladen. Deze nieuwe, ruimtebesparende wandcontactdozen kunnen worden uitgevoerd met ofwel één USB poort, type A of C, ofwel met beide types USB poorten.

De nieuwe JUNG stopcontacten met USB-poorten zijn verkrijgbaar in alle LS- en A-reeksen, en zijn daarmee ook perfect combineerbaar met reeds bestaande KNX-systemen. Bovendien zijn de nieuwe combi-wandcontactdozen zijn uitgerust met intelligente laad-elektronica, die zelf de laadprioriteiten bepaalt. Zo zal een bijna lege batterij voorrang krijgen op een bijna volle.

Voor verschillende locaties

De variant met JUNG Quick Charge heeft een enkele USB-A of USB-C aansluiting en levert een elektrisch vermogen van 18 watt. Afhankelijk van het aangesloten mobiele apparaat verhoogt de JUNG Quick Charge het spanningsniveau tot 9 V. Deze nieuwe JUNG stopcontacten met USB-poorten zijn daarme de ideale ruimtebesparende oplossing voor in de woning. Maar evengoed ook bruikbaar op kantoor in cafés, kapsalons, hotels; kortom, op elke plek waar extra oplaadenergie nodig is.

Social share