21.12.2022   Het Building Operating System brengt nieuwe versie uit

Het Building Operating System brengt nieuwe versie uit


Trigrr lanceert versie 4.0 van hun Building Operating Systemen (BOS). Deze nieuwe versie heeft een nog intuïtievere interface, verhoogde stabiliteit en een uitgebreidere protocolbibliotheek. Het Building Operating System biedt ook nieuwe prijzen voor integratoren.

Trigrr is al in werking bij meer dan 225.000 m² aan kantoren in België en Luxemburg en blijft groeien. Steeds meer eigenaren en ontwikkelaars vragen om een Building Operating System waarmee ze een flexibele en duurzame installatie kunnen garanderen. Deze innovatieve BOS blijft zich ontwikkelen om aan deze groeiende vraag te voldoen.

Volledig vanuit de cloud In december kondigde het Trigrr-team verschillende belangrijke ontwikkelingen aan: Trigrr is volledig aanpasbaar en bestuurbaar vanuit de cloud, configuraties kunnen nu op afstand naar de lokale server worden gepusht. De Trigrr Tools functie maakt het mogelijk hardware toe te voegen en live te testen. Dit met ondersteuning voor HTTP, API, TCP,UDP, PJlink, Telnet, MQTT . Er is geen behoefte meer aan NodeRed, Postman, PacketSender.

Meer protocollen De protocollen Webhook en SignalR werden toegevoegd bij de vele protocollen die reeds door de BOS worden ondersteund. Trigrr is Windows-vrij en draait nu ook op Linux. Geen ongewenste Windows herstarts meer. Devices en gebouwenlijsten worden weergegeven als afbeeldingen voor meer gemak en efficiëntie.

Eenvoudig apps integreren Het aanbod met Trigrr Marketplace applicaties is uitgebreid om zo eenvoudig de apps voor werkplekbeheer, energiebeheer en parkeerbeheer te integreren in het gebouw. Integratoren zullen blij zijn om te horen dat Trigrr onlangs zijn prijzen heeft herzien en zijn BOS in de vorm van drie pakketten op de markt brengt: basic, medium en advanced. Deze segmentatie maakt kostenoptimalisatie en betere voorwaarden voor de integratoren mogelijk.

Meer informatie over Trigrr: https://bit.ly/3HEfaaA

Social share