28.11.2022   Bewegings- en aanwezigheidsmelders voor gangbare schakelaarprogramma’s

Bewegings- en aanwezigheidsmelders voor gangbare schakelaarprogramma’s


Met theMura bewegings- en aanwezigheidsmelders heeft Theben een product dat past bij de meeste gangbare schakelaarprogramma's. theMura wandmelders zijn perfect voor de energie-efficiënte verlichtingsregeling in gangen, trappenhuizen, kelders en wc's.

De 2-draadsmelders, leverbaar als bewegings- of aanwezigheidsmelder, zijn vooral geschikt voor renovaties en verbouwingen in combinatie met een tijdschakelaar van Theben voor trapverlichting. De 3-draadsmelders worden ook gebruikt in de nieuwbouw en overtuigen met name als aanwezigheidsmelder met handige extra functies.

Overige kenmerken Het product heeft een aantrekkelijk, vlak design en een groot detectiebereik van 14 x 17 meter. Het oriëntatielicht zorgt voor indirecte verlichting (typeafhankelijk). Ook zijn bepaalde types uitgerust met een akoestische sensor en hebben sommigen een aansluitmogelijkheid voor een externe toets. Dankzij accessoiresets past theMura prima in verschillende schakelaarprogramma's.

Voor meer informatie kunt u mailen naar knx@tempolec.be, bellen met +32 71 590 039 of kijk op de website: https://www.tempolec.com/nl/produit/3262/themura-s180-knx-up-wh-bewegingsmelder ou https://www.tempolec.com/nl/produit/3264/themura-p180-knx-up-wh-aanwezigheidsmelder

Social share