15.09.2021   ‘Back in business’ - Kom 21 oktober naar het KNX-Netwerkevent bij Technopolis in Mechelen

‘Back in business’ - Kom 21 oktober naar het KNX-Netwerkevent bij Technopolis in Mechelen


We mogen weer! KNX België organiseert op 21 oktober een prachtig netwerkevent bij Technopolis in Mechelen. Ontmoet collega's, bekijk de nieuwe producten van fabrikanten en kom luisteren naar boeiende en informatieve presentaties. Het programma kent dit jaar een bijzonder sterke ‘line-up'. Bovendien sluiten we de lezingen af met de uitreiking van de KNX Innovation Award 2021.

Trendwatcher Herman Konings

Wat zijn de trends in techniek, maar ook in onze maatschappij? Staan uw klanten open voor slimme installaties en op welke manieren verleidt u uw klant tot meer intelligentie in huis of in het gebouw? De bekende trendwatcher Herman Konings verrast u ongetwijfeld met zijn keynote lezing ‘Gap the Mind'. Hij zal ideeën en suggesties geven op de vele vragen die ons bezighouden.

Ethisch hacker

Naast de trends die in onze markt zichtbaar zijn, is er een onderwerp dat steeds belangrijker wordt: cyber security. Met ethisch hacker Cedric De Vroey hebben we een specialist die de vinger op de zere plek weet te leggen. Hij waarschuwt maar hij geeft ook tips en weet waar uw risico's liggen en hoe u die dus kunt vermijden. Een boeiend en maatschappelijk zeer relevant onderwerp waar elke installateur zeer zeker mee te maken heeft.

KNX en energiemanagement

Ook binnen KNX zijn er in de afgelopen twee jaar belangrijke, actuele topics komen bovendrijven. Energiemanagement is één van die onderwerpen. Steeds vaker willen klanten de sturing van hun energiestromen binnen hun automatisering integreren. Hoe regelt u dat zelfopgewekte elektriciteit optimaal binnen het eigen gebouw of de woning wordt geconsumeerd? En hoe kunt u het laadstation voor de elektrische auto in uw automatisering integreren? Over dit soort integraties gaat de presentatie die Jan Derua van Thomas More en Rob Van den Bergh van Vecolux verzorgen.

Naar demodagen ETS6

Verder verzorgen we tijdens dit event een korte introductie over de nieuwe software ETS6, die eind september op de markt komt. Wilt u na deze intro meer weten, dan nodigen we iedereen uit voor de ETS6 Days; een informatiemiddag die KNX België op 25 en 26 november organiseert. Meer daarover vindt u op onze website en via de e-letters die wij versturen.

KNX Innovation Award

De middag sluiten we af met de uitreiking van de KNX Innovation Award. Vijf bijzondere KNX-projecten zijn dit jaar kandidaat en de jury heeft de mooie maar lastige taak om het beste project van dit jaar aan te wijzen. Aan het einde van de middag weten we welk project dit is. Als het inhoudelijke programma is afgelopen, kunnen alle gasten de foyer opzoeken voor een drankje en een hapje, maar ook voor het bezoeken van de tafelpresentaties van de fabrikanten. Zij tonen hier hun laatste noviteiten en beantwoorden vragen.

Mis dit event niet en schrijf snel in via: www.eventbrite.nl/e/tickets-knx-netwerkevent-172534032937

Het aantal plaatsen is beperkt. Deelname is gratis.

De Covid-maatregelen volgens de geldende voorschriften (Covid-pass en mondmasker) van dat moment zullen van toepassing zijn.

Programma KNX smart building Netwerkevent

Datum: 21 oktober 2021 Locatie: Technopolis, Technologielaan, 2800 Mechelen www.technopolis.be

PROGRAMMA

15.00 tot 15.30 uur: Ontvangst in Foyer

ZAAL KEGEL - Nederlandstalig programma

15.30 tot 16.30 uur: Trendwatcher Herman Konings over actuele ontwikkelingen

16.30 tot 16.45 uur: Korte pauze

16.45 tot 17.15 uur: Cedric De Vroey, ethisch hacker over risico's van online systemen

17.15 tot 17.25 uur: Korte ETS6 introductie; uitnodiging voor ETS6 Days

17.25 tot 17.45 uur: Jan Derua van Thomas More en Rob Van den Bergh van Vecolux over de mogelijkheden van KNX en energiemanagement

ZAAL STEM - Franstalig/Engelstalig programma

15.30 tot 16.00 uur: Cedric De Vroey, ethisch hacker over risico's bij online systemen

16.00 tot 16.10 uur: Korte ETS6 introductie; uitnodiging voor ETS6 Days

16.10 tot 16.30 uur: Jan Derua van Thomas More en Rob Van den Bergh van Vecolux over de mogelijkheden van KNX en energiemanagement

16.30 tot 16.45 uur: Korte pauze

16.45 tot 17.40 uur: Trendwatcher Herman Konings over actuele ontwikkelingen

ZAAL KEGEL - Engelstalige lancering KNX Innovation Award (alle gasten NL/FR)

17.45 tot 18.00 uur: Korte voorstelling van 5 kandidaten KNX Innovation Award

18.00 uur: Uitreiking KNX Innovation Award

FOYER - gasten NL en FR

18.10 uur - ca. 21.00 uur: Mini-beurs (fabrikanten aan tafeltjes) en receptie + walking diner

21.00 uur: Einde bijeenkomst

Social share