28.07.2022   Alles-in-één Zennio Hospitality box voor wooneenheden en hotelkamers

Alles-in-één Zennio Hospitality box voor wooneenheden en hotelkamers


Kortgeleden lanceerde Zennio de ALLinBOX Hospitality, de All-in-one module voor kleine wooneenheden of hotelkamers. Dit multifunctionele apparaat bevat een 160 mA KNX-voeding, een KNX-IP interface, 6 analoog-digitale ingangen, 4 uitgangen voor de regeling van een 2 pijps-ventilatorconvector en een extra 16 A C-load uitgang.

De ALLinBOX heeft vier Hospitality thermostaten aan boord voor maximaal vier hotelkamers en klimaatzones en zorgt voor een naadloze integratie met de Zennio BMS. Bovendien heeft deze ALLinBOX het algoritme aan boord voor aanwezigheidsdetectie, Master Light functie en logische functies. Op deze wijze integreer je verlichting, klimaat en aanwezigheidsdetectie in één component op slecht 4.5 DIN-Rail eenheden. Voor de handmatige bediening van de module is er een infrarood afstandsbediening, die apart moet worden besteld.

Voor meer informatie over deze nieuwe Zennio ALLinBOX kunt u mailen naar info@vecolux.be, bellen naar +32 3 633 10 26 of kijken op: https://ecatalog.vecolux.be/shop/product/zezprhp-zennio-allinbox-hospitality-154068

Social share